به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، سیزدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علیبنابیطالب(ع) ظهر امروز با حضور حجتالاسلام و المسلمین بنیادی نائب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جمعی از طلاب، قاریان، حافظان و محققان سراسر کشور در قم آغاز به کار کرد.
محمد بادپا مسئول کمیته فنی سیزدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علیبنابیطالب(ع) با بیان اینکه ۵۶۱۵ نفر در بخش خواهران این دوره از مسابقات ثبتنام کردند، گفت: با توجه به اینکه از امروز سوم بهمنماه مسابقات شروع شده است تا دهم بهمنماه به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.
وی با تأکید بر اینکه مراسم اختتامیه و اهدای جوایز به گونهای طراحی شده است که شرکتکنندگان بتوانند بهموقع در آن حضور پیدا کنند، افزود: علاوه بر اهدای جوایز به رتبههای اول، دوم و سوم در مرحله رقابتی و نهایی، بخشی نیز ویژه حدنصاب در مسابقات در نظر گرفته شده است که جوایزی به رتبههای حدنصاب اهدا خواهد شد.
مسئول کمیته فنی سیزدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علیبنابیطالب(ع) خاطرنشان کرد: مسابقات در تمامی ردهها طبق مقررات و آییننامه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور و با توجه به رعایت استانداردها برگزار میشود که هرسال شکوفایی بیشتری بین شرکتکنندگان دیده میشود.
بادپا ابراز کرد: جمع محترمی از قاریان، حافظان و ترتیل خوانان خارجی هم از مسابقات امسال استقبال کردند و قریب به ۲۵۰ نفر از سایر کشورها و تابعیتها و ملیتها را در این مسابقات داریم که برخی از این عزیزان در ایران زندگی میکنند.
سمیه حاج علی رئیس کمیته داوران سیزدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علیبنابیطالب(ع) نیز با بیان اینکه یکی از بهترین هئیت های کشور برای داوری این دوره از مسابقات انتخاب شدهاند، اظهار داشت: اکثر داورها از داوران بینالمللی هستند و علاوه بر آن از نخبگان جوان که در مسابقات دیگر کمتر فضا برای آنها وجود دارد استفاده کردهایم.
وی اضافه کرد: مسابقات سراسری دارالقرآن امام علیبنابیطالب(ع) از مسابقات اوقاف سطح بالاتری دارد و افرادی در این مسابقات هستند که در اوقاف رتبه اول را کسب کردهاند و با نفرات اول تا سوم در این مسابقات رقابت میکنند و فینالی بین فینالیستها برگزار میشود که از سطح بسیار بالایی برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: موضوع تنوعبخشی را در موضوعات مختلف قرآنی در برنامه قرار دادیم که هنرمندان و افراد آشنا با موضوعات مختلف فضاهای مجازی و شبکههای اجتماعی که تأثیری در این حوزه دارند و جایی برای ارزیابی و تجلیل از آنها نیست، امکان حضور پیدا کنند و مخاطب حداکثری را سفره قرآن گرد آوریم.